Lochmühle-midweek mogelijkheid

4 Dagen toeren?  Van 17 - 20 augustus kan het!

We proberen er ondanks de beperkingen toch het nodige van te maken en kijken terug op een Zomer Avond Rit (afgelopen woensdag 15 juli) met buitengewoon goed weer en ook buitengewoon veel inschrijvingen (90!)  

Met toch de vraag of er niet een weekend of zo, nog te plannen is voor de VAMC leden

Er was net deze week een voorstel van Ad Jonker en André Fokker bij de Toercommissie binnengekomen om bijvoorbeeld eens een "door de weekse" meerdaagse voor clubleden op te zetten in het Westerwald.
Er zijn mogelijk genoeg leden die ook "door de weeks" kunnen.....  Zo komen we nu met een voorstel van de heren Ad en André naar jullie, om te peilen hoeveel er daadwerkelijk van 17 (vertrek bij Clubhuis ) t/m 20 augustus willen meegaan naar de Lochmühle.

Vol is anders vol dan "vroeger"
:
Vol 'NU" is dan niet "aantallen"  vol , maar Corona proof vol.  Afhankelijk of er meerdere personen uit 1 huishouden komen, kunnen we meer mensen kwijt in het Hotel.  Als niemand uit hetzelfde gezin komt, liggen we of allemaal alléén (in enkel of 2 persoonskamer),  of in een dubbelkamer met aparte bedden uit elkaar gezet met 2 personen.  Het hotel is daar scherp op, want men heeft anders kans op dikke boetes.
Op deze manier is het maximale hotelaantal slechts 14 , maar we zitten bij de Lochmühle en daar is gelukkig ook een camping.   Dat is niet alleen goedkoper, maar daar kunnen er veel meer kamperen dan in het hotel.
 

Vertrek is op maandag 17 augustus (heb je nog een normaal weekend, wel even de spullen voorbereiden natuurlijk....) , op dinsdag 18 en woensdag 19 is er dan  een mooie route te rijden vanuit de Lochmühle en dan toch donderdag 20 augustus weer naar Nederland.

De kosten zijn uiteraard voor eigen rekening en zelf ook af te rekenen bij de Lochmühle.
Let op: een NL creditkaart of bankpas werkt daar helaas niet (vanwege de hoge extra kosten vermoedelijk voor het hotel...),  neem dus voldoende CONTANT geld mee.

Ook belangrijk om te weten is dat in Duitsland het lopen op een terras, of het betreden van een horecazaak, of winkel: ALTIJD nodig is om een mondkapje voor te doen! Neem er dus voldoende mee....

De kosten:

Hotel:
Kamerkosten zijn inclusief  ontbijt , diner is zelf te bepalen en in het restaurant apart af te rekenen. 
De kamers zijn wel verschillend van prijs. (Mogelijk kunnen de deelnemers de kosten  van de kamers totaliseren en delen door het aantal hotelgangers, dan betaalt iedereen hetzelfde voor het hotel)
1 persoonskamer / douche / WC + ontbijt € 40,- per nacht
2 persoonkamer , maar in gebruik als 1 persoonskamer + ontbijt : € 50,- / per nacht
2 persoonkamer , met 2 personen in gebruik + Douche + WC + ontbijt : € 70/ nacht ( dan € 35 per persoon per nacht)

Camping:
1x los ontbijt voor de campinggasten: € 6,50 / ontbijt
Plek voor de tent : € 4 / per nacht
Per persoon: € 3,50 / nacht
Douchemunten: € 1,50 
Wil je aangesloten worden op 220V : € 2 / dag

Snelle rekensom:  zonder "onderweg" kosten en diner
Hotel: Op zijn duurst : 3 nachten 's 50 = € 150 
op zijn goedkoopst : 3 nachten á € 35 (zelfde gezin)  € 105,-
Camping: 3 dagen en nachten : 3 x 4 + 3 x 3,50 + 3 x 1,50  = € 27
(met ontbijt + 19,50 = € 46,50  )

 

Heb je belangstelling om mee te gaan, laat dat dan vóór 27 juli weten ,

>> stuur een mail naar:  toer@vamc.nl   en geef aan: Hotel of Camping of Maakt niet uit.(dan delen wij in)  en  1 of 2 ( ingeval van duopassagier)
Op 31 juli moeten we beslissen of het voor het Hotel "uit" kan om alles voor "ons" te reserveren

 

Om jullie op "smaak"te brengen, alvast een impressie van de beide rondritten.

Routes

 

Heb je belangstelling om mee te gaan, laat dat dan vóór 27 juli weten ,

>> stuur een mail naar:  toer@vamc.nl   en geef aan: Hotel of Camping of Maakt niet uit.(dan delen wij in)  en  1 of 2 ( ingeval van duopassagier)
Op 31 juli moeten we beslissen of het voor het Hotel "uit" kan om alles voor "ons" te reserveren

 

Kun je echt niet door de weeks?
We komen mogelijk ook met een weekend optie naar het Westerwald voor deze leden. Meer info komt zodra we de mogelijkheden van het hotel weten in september....