Nieuws

UMX jeugd 17 maart 2018 en clubcross Afgelast!!

Afgelast!  Door omstandigheden is het helaas niet mogelijk om de UMX en clubcross door te laten gaan.

Inloop avond Kampioensrit enduro Vorden 2018

Met de OG rit /kampioens rit 2018 op 2 en 3 november aanstaande is er nog veel te doen En daar hebben we jullie bij nodig. Donderdag 29 MAART is er dan ook een inloopavond voor vrijwilligers en geïnteresseerde leden om met ons te brainstormen onder genot van een drankje wat we met elkaar kunnen doen. Wil je graag helpen meld je dan aan .Heb jij de afgelopen jaren wat gemist tijdens de OG rit. Denken jullie dat het beter kan of ben je gewoon geïnteresseerd kom dan 29 Maart om 20.30 even naar het clubhuis om met ons van gedachte te wisselen.We zijn benieuwd naar jullie ideeën.  De koffie staat klaar, bar is los Tot dan.

UMX 2018 nieuws

Aan Uitwisselingsmotocross wedstrijden kan alleen worden deelgenomen door leden van BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MSV-NOV Heerde, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.
 
Meld je aan via deze link voor 1 maart 2018. Aanmelden van nieuwe deelnemers is daarna nog steeds mogelijk, maar dan vervalt het recht op een rijnummer. Nieuw en gunstig voor jullie als deelnemers is dat er geen bedrag tegenover het inschrijven van de UMX competitie staat. Betaling per wedstrijd natuurlijk wel ( €20,-) Vergeet niet ons als club (VAMC) aan te vinken bij je inschrijving!

Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op de donderdag voor het evenement voor 19:00 uur zijn aangemeld.

Houders van een Motocross licentie vanaf 125cc (KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter of gelijkwaardig van andere bond) of Inter Enduro of Inter Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen 125cc, 250cc en 500cc. Een uitzondering geldt voor dames en voor licentiehouders van 45 jaar en ouder, zij mogen in de Dames/V45+ klasse deelnemen (bij aanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).
 
Voor de toekenning van rijnummers gaan door de KNMV toegewezen rijnummers voor, daarna wordt rekening gehouden met rijnummers van het voorgaande jaar, verder in volgorde van binnenkomst. Het rijnummer wordt pas toegekend als het transpondernummer is doorgegeven. Gebruik van dezelfde transponder door meerdere deelnemers wordt afgeraden en is geheel voor risico van de betreffende deelnemers.

Deelnemers UMX staan hier >  NNB

12
item 1 tot 3 van 5