Informatie over de route

 

Tijdcontrole 1 Romatec :

Adres: ter hoogte van Schuttestraat 16 

Vanaf parkeerweide rechts afslaan Eikenlaan volgen (wordt Onsteinseweg), aan het einde over de brug rechts af (Schuttestraat). De Tijdcontrole & Crossproef 3, bevinden zich aan de linkerzijde.

Let op tussen de witte en de gele vlag zijn geen auto’ s toegestaan alleen tentjes. Volg a.u.b de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

 

Tijdcontrole 2: Kranenburg S/F WPM-VWP Shortlease :                        

Nabij start/finish. TC aan de Hamsveldseweg Kranenburg. Let op de TC kan niet met een auto bereikt worden. S.v.p. parkeren op de parkeerweide

 

TEBUVO – Atrans Crossproef 1.

Adres: Hamelandweg ongenummerd Vorden coördinaten: 52°06'35.4"N 6°20'15.6"E 

Vanaf parkeerweide linksaf de Eikenlaan volgen tot aan de Ruurloseweg. Einde Eikenlaan links afslaan.
Na ± 1.7 km rechts afslaan u bevindt zich nu op de Hamelandweg de crossproef bevindt zich voorbij de kruising aan uw linkerzijde. Parkeren kan door op de kruising rechtsaf te slaan de Oude Zutphenseweg op, en hier te parkeren op de parkeerplekken van  het zwembad “In de Dennen”.

 

JVL  MX parts Cross proef 2: Larenseweg

Adres: Kruising Larenseweg -Heijendaalseweg.

52°07'35.9"N 6°19'43.4"E

Vanaf parkeerweide links afslaan Eikenlaan volgen tot aan de Ruurloseweg.

Einde Eikenlaan links afslaan de Ruurloseweg op rijden, Na ± 1.7 km rechts afslaan naar de Hamelandweg .(dit is gelijk aan de route naar crossproef 1) neem de eerste afslag links, naar de Oude Zutphenseweg, sla vervolgens de 2e weg rechts af en neem de Galgengoorweg daar waar de Galgengoorweg naar rechts afbuigt rechtdoor rijden  de larenseweg op. Rijd door de onverharde weg op , crossproef 2 bevind zich aan de rechter kant.

 

Voor dit evenement zal er een parkeerverbod gelden aan de rechterkant van de weg,

Let op ! S.V.P. fietspad vrijhouden en alleen parkeren aan de linkerzijde.

zandweg is eenrichtingsweg.

Voor het verlaten van coss-proef 2, sla linksaf op de kruising naar de Heijendaalseweg.

 

HT Rally-raid Husqvarna Cross proef 3

Adres: ter hoogte van Schuttestraat 16 

Vanaf parkeerweide rechts afslaan Eikenlaan volgen (wordt Onsteinseweg), aan het einde over de brug rechts afslaan (Schuttestraat). De Tijdcontrole 1 & Crossproef 3 bevinden zich aan de linkerzijde

 

Routebeschrijving:

Van Crossproef 1 naar Crossproef 2:  van af de kruising Hamelandweg, vervolg Oude Zutphenseweg , sla vervolgens de 2e weg rechts af en neem de Galgengoorweg daar waar de Galgengoorweg naar rechts afbuigt rechtdoor rijden, de Larenseweg op. Rijd door de on verhardeweg op, crossproef 2 bevind zich aan de rechter kant.

 

Van Crossproef 2 naar Crossproef 3: vanaf de Larenseweg gaat u  linksaf de naar de Heijendaalseweg. Rijd door tot aan de Almenseweg, 1e verharde weg linksaf, rijd door tot in de bebouwde kom van Vorden aan het eind van de Almenseweg gaat u links af en vervolgens 3e weg rechts af de Stationstraat op, weg vervolgen en op de rotonde neemt u de 2de afslag richting Ruurlo, vervolgens neemt u de eerste afslag rechts naar de Schuttestraat deze volgen tot u de cross proef aan uw rechterkant ziet liggen , huis nummer 16.

 

Van Crossproef 3 naar Start /Finnish

Van af de parkeerplaats links af de schuttestraat op

Sla vervolgens links af over de brug de Onsteinseweg op.Vervolgens na ongeveer 300 meter neem de eikenlaan rechtdoor , (Onsteinseweg buigt af naar rechts).

De eikenlaan afrijden totdat u start -finish aan uw linkerzijde vind.: