Informatie

Info Enduro/off raod:

Enduro:
De inters en nationale rijden 3 ronden, de hobbyrijders en daglicenties 2 ronden.
Het aanvullend reglement kunt je hier vinden: LINK

Tussentijden: s/f-TC1 65 minuten  TC1- TC2/s/f 52 minuten

Op vrijdag 18 oktober zal de KNMV met technische officials aanwezig zijn van 17.00 uur tot 18.00 uur (om barcodestickers te plakken, helmen te keuren en geluid te meten .

Daglicentie:

Dag licentie rijders en vintage moeten ook voor inschrijven.
Rij je mee in de daglicentieklasse dan moet je de dagstart licentie bij de knmv hebben aangevraagd voor 18 oktober.. Voor inschrijven is verstandig op de dag zelf inschrijven kan alleen als het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt is.

De dagstart licentie kun je niet op de dag zelf nog regelen. 
Heb je je ingeschreven en heb je een daglicentie geregeld via de KNMV (of met een offroadlicentie mag je 3 enduro’s in de daglicentieklasse meedoen). Dan kom je ‘s morgens eerst bij de inschrijftafel om je rijnummer, op te halen en daarna ga je de motor keuren. 

Vintage rijders ;rijden samen met de dag licentie houders. Vintage rijders mogen de eerste CP overslaan in beide ronden. Dit betekend wel dat er een controle moment op de gegevens ontbreekt, dus bij opgave van je transponder nummer bij je inschrijving even goed controleren of de info klopt.  Vintage rijders moet wel voor inschrijven.

Adressen TC’s en proeven:
Start/Finish ter hoogte van Hamsveldseweg 12 Kranenburg ,aan rijden via de eikenlaan.

CP 1 Hamelandweg, Vorden
CP 2 Kruising Larenseweg -Heijendaalseweg. 52°07'35.9"N 6°19'43.4"E  Vorden 

TC 1 en CP 3 Schuttestraat 16 Vorden

Crossproef Delden vervalt!

Volgorde:  CP1/CP2/TC1/ CP3/TC2

 

Bevestiging inschrijven:
Het kan zijn dat de bevestiging die je krijgt na het inschrijven in de Spam-mailbox is terecht gekomen. Kijk daar eerst in, voordat je contact op neemt met ogrit@vamc.nl.

 

Offroad:
De offroad gaat na de enduro van start. Dit zal waarschijnlijk tussen 14.00/14.15 uur. Je kunt maximaal starten tot 15.00 uur starten.

Offroad Let op !!!! andere procedure voor deelname!

Deelname offroad is op basis van voorinschrijving maximaal 150 deelnemers!

Download het inschrijfformulier en stuur het ingevuld naar ogrit@vamc.nl, Stort € 20,= op rekeningnummer NL55RABO0366440330 tnv Vamc De Graafschaprijders onder vermelding van: Offroad, naam en kenteken.

Vol=Vol Inschrijving is pas geldig als betaling binnen is. Hieronder de procedure om mee te kunnen doen aan de offroadrit Vorden.

Off-road in Vorden.

Voor onze Off-road na afloop van de enduro hebben wij een afwijkende inschrijf-/startprocedure als jullie gewend zijn. Kort hieronder hoe we in Vorden te werk gaan:

1, Papieren invullen en mailen. Na ontvangst betaling bent u formeel ingeschreven. Dit doen we omdat we beperkt worden qua deelname aantallen.

2. In Vorden doet u eerst de administratieve controle in de tent nabij het parc-ferme.

3. Daarna volgt de technische keuring, u heeft het inschrijfformulierinschrijven hierbij nodig.

4, Na een goedkeuring van de machine krijgt u een papier met het kenteken van uw motor en plaatst u de motor in het parc-ferme. Het inschrijfformulier wordt ingenomen na de technische keuring. Zorg dat uw tank vol is.

3. Rond 14.00-14.15 wordt er gestart vanuit het parc-ferme. U neemt het (keurings)papier met uw kenteken mee ter bewijs dat de motorfiets van u is.

4. We starten met groepjes van 5 rijders per minuut om de belasting op de route evenredig te houden.

 

Veel plezier.

 

De offroad rijdt 1 ronde. Van ca. 75 km incl. de proeven (zonder tijds opname)
Het inschrijfgeld voor de offroadrit is € 20,00.

Klik hier: VAMC_offroad_inschrijfformulier Gesloten!!!!
Bij de offroad kun je wel een dagstart licentie halen, hiervoor is de KNMV aanwezig. Let op deze dagstart licentie is niet geldig voor de enduro.

 

Je kunt onderweg tanken voor crossproef 2. Het is wel de bedoeling dat je zelf daar een jerrycan neerzet en een milieumat om je motor op te zetten als je gaat tanken

 

KNMV OFFROADLICENTIE / KNMV DAGPAS / KNMV APP

Heb je al een KNMV Offroadlicentie, super! Dan kan je zonder problemen deelnemen aan onze offroadrit. Ben je nog niet in het bezit van een offroadlicentie, maar ga je er wel meerdere offroadritten rijden, vraag deze dan nu online aan: https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=337

Je kunt ook kiezen voor een KNMV Dagpas (dagverzekering) en deze vraag je online aan, zie deze link: https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=337

Doe dit tijdig, maar in elk geval voordat je aan onze offroadrit afreist, zodat je snel kunt inschrijven en goed verzekerd aan de offroadrit begint.

Documenten/  at the bottom you see the same entryform