Info

Tussentijden Start - TC1 69 minuten, TC1 -TC2 47 minuten.

Geachte deelnemers,

 

Op zaterdag 21-10 vind er een begrafenis plaats. De begraafplaats bevindt zich naast crossproef 1 gelegen aan de Hamelandweg.

Uit respect voor de familie, worden in de 2de ronde, rijders, die na 11:30 uur uit de proef komen, omgeleid met blauwe pijlen. Als u weer op de route met rode pijlen terug bent kunt u die weer vervolgen.

Verder betekend dit dat in de 2de ronde  proef 1 voor de dag licentierijders en voor de vintagerijders komt te vervallen. Ook zij zullen de blauwe pijlen moeten volgen. Na de 2de ronde wordt de route weer op de geplande manier gereden.

 

Er staat iemand van de organisatie om U in de juiste richting te sturen.

 

Hartelijk dank voor uw begrip!!!!!!!

 

De organisatie.

 

 

 

 

De 54e Oost Gelderlandrit is op 21 oktober 2017. Start finish /parkeren: t.h.v. Eikenlaan 24, 7251LT Vorden., volg borden vanaf Ruurloseweg (N319)te Kranenburg.

Nog steeds inschrijven voor daglicenties en Vintage Mogelijk!!!

Informatie Vintage/classics klik Hier Denk aan transponder nummers doorgeven!

Het is nu mogelijk om in te schrijven voor de OG rit 2017!  Voor deelname aan de Oostgelderlandrit is een transponder verplicht!

Er is geen transponder verhuur tijdens de OG rit!  Maar via Heida Sporttime is mits vroegtijdig geregeld wel mogelijk een ruim aantal dagen van te voren.Voor informatie hier de link http://sportime.nl/verhuurD.html  telefoon : 053-4313733  Verantwoording ligt bij u zelf en verhuurder.

Let op op de N346 t.hv. Lochem zijn werkzaamheden en is de brug afgesloten voor verkeer, deelnemers vanuit richting Holten naar Vorden dienen de omleiding te volgen! Houd hier rekening mee met het aan reizen op  21 oktober!