Nieuws

UMX 2018 nieuws

Aan Uitwisselingsmotocross wedstrijden kan alleen worden deelgenomen door leden van BMAC Borculo, HALMAC Halle, HAMAC Harfsen, MSV-NOV Heerde, MAC de Holterberg Holten, HAMC St Isidorushoeve, MAC Sport en Vriendschap Lochem, MC Nijverdal-Hellendoorn, MC Ruurlo en VAMC de Graafschaprijders Vorden.
 
Meld je aan via deze link voor 1 maart 2018. Aanmelden van nieuwe deelnemers is daarna nog steeds mogelijk, maar dan vervalt het recht op een rijnummer. Nieuw en gunstig voor jullie als deelnemers is dat er geen bedrag tegenover het inschrijven van de UMX competitie staat. Betaling per wedstrijd natuurlijk wel ( €20,-) Vergeet niet ons als club (VAMC) aan te vinken bij je inschrijving!

Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op de donderdag voor het evenement voor 19:00 uur zijn aangemeld.

Houders van een Motocross licentie vanaf 125cc (KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter of gelijkwaardig van andere bond) of Inter Enduro of Inter Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen 125cc, 250cc en 500cc. Een uitzondering geldt voor dames en voor licentiehouders van 45 jaar en ouder, zij mogen in de Dames/V45+ klasse deelnemen (bij aanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).
 
Voor de toekenning van rijnummers gaan door de KNMV toegewezen rijnummers voor, daarna wordt rekening gehouden met rijnummers van het voorgaande jaar, verder in volgorde van binnenkomst. Het rijnummer wordt pas toegekend als het transpondernummer is doorgegeven. Gebruik van dezelfde transponder door meerdere deelnemers wordt afgeraden en is geheel voor risico van de betreffende deelnemers.

Deelnemers UMX staan hier >  NNB

Behoud/Legalisatie Circuit Delden

Zoals jullie allen weten is ons aller Joop Wuestenenk al sinds 1999 in de weer om elk minuutje vrij te maken om "ons circuit Delden" van een gedoogvergunning naar een vaste vergunning te laten worden. Welaan ,  Op 8 juni zal er als punt 3 in de raadsvergadering dan een besluit genomen worden over de legalisatie van circuit Delden. Aanvang 20.00 uur ! Wees er vroeg bij jullie zijn van harte welkom om net als een paar jaar terug als nette en beschaafde VAMC leden en sympathisanten ons een steuntje in de rug te geven op beide dagen. Trots waren we op jullie aanwezigheid dat ondanks enige onwaarheden over de club vermeld werden het bij een ferme slik bleef en het als fatsoenlijke mensen door onze Joop liet verwoorden. Dat kunnen we nu ook, zelfs beter want we hebben aan alle onderzoeken, eisen en gevraagde informatie netjes voldaan. En wat zou het mooi zijn als onderstaande foto weer de sfeer aangeeft zoals "ons circuit Delden" bij ieder bekent is. Wees welkom :-)

Uitslag en standen clubcross 2017
De tussenstand van de clubcross is bijgewerkt. kijk hier
item 1 tot 3 van 14